agenda

Zweetbandjes bedrukken was niet eens zo’n slecht idee

zweetbandjes bedrukkenIk kom uit een familie die erg sportief is aangelegd. Elke jaar hebben we dan ook een familiedag waarbij de hele dag bestaat uit activiteiten. Zo is iedereen lekker druk bezig en kunnen we ons sportieve kant laten zien. Echter moet ik wel zeggen dat het elk jaar er enorm hard aan toe gaat. Omdat iedereen dus wil winnen, is het soms erg spannend. Maar zoals altijd wordt de avond afgesloten met een barbecue. Dit jaar was ik samen met drie andere neven verantwoordelijk voor de organisatie. Ik moet zeggen dat we hier ons erg op verheugde omdat we het dus al een aantal jaren wilde doen. Zodoende waren wij eindelijk aan de beurt. Van te voren krijgen wij dan ook ene budget waarmee de hele dag gepland diende te worden. Zo hadden we dus verschillende activiteiten geregeld zoals bubbelvoetbal en pijl en boog schieten. Verder hadden we ook nog enkele water activiteiten voor de wat kleinere neefjes en nichtjes. Verder kwam ik nog met het idee zweetbandjes bedrukken laten. Dit als aandenken van de dag.

Eenvoudig online besteld

maxiliaGelukkig waren mijn neven het hier mee eens. Dus zweetbandjes bedrukken had er eenvoudig online laten doen. Dit had ik overigens gedaan via maxilia.nl, wellicht dat jullie deze website ook kennen? Je kunt hier vrijwel alles laten bedrukken en dat ook nog eens voor een lage prijs.

Ik kan jullie overigens vertellen dat de familiedag al achter de rug is. Er zaten een paar verrassende winnaars tussen. Wat in ieder geval gesteld kan worden is dan het een geslaagde dag was. Hier hadden de zweetbandje dan ook zeker ene klein aandeel in gehad.

agenda