Zonder Constar, geen afvalcontainers

Ik ben al een tijd de beheerder van een camping. Elke dag is voor mij een nieuwe uitdaging, je weet nooit wat zich er die dag afspeelt. Soms verlopen de dagen zonder al te veel problemen, maar af en toe zit er een dag tussen dat alles fout lijkt te gaan. Zo had ik een tijd terug wat afvalcontainers neergezet waar de campinggasten hun afval in konden gooien. Maar waar ze hun afval vandaan halen is voor mij een groot raadsel, binnen een dag zat de container al vol, en dan nog maar niet te spreken over de rommel die er dan naast werd gegooid. Ik was onderhand elke dag bezig om de container te laten legen, en vaak lukte dat niet op dezelfde dag, en moest alles zo blijven staan, met gevolg dat het de dag erna helemaal niet meer te overzien was. Via een andere campingbaas kreeg ik heet geweldige idee om eens contact op te nemen met Constar. Dit bedrijf is gespecificeerd in het maken van betonblokken, en ook in vloerplaten. Hiermee kan ik een mooie afval plaats maken, zonder dat deze binnen een dag al vol zitten. Snel een afspraak met Constar gemaakt om te horen wat hun voor mij kunnen betekenen.  camping-afval-megablocken-kopie

Snel geregeld

Omdat Constar een van de grootste fabrikanten is in Nederland konden ze binnen een dag al een hoeveelheid betonblokken en vloerplaten leveren. Zo kon er die middag al gebruik gemaakt worden van de nieuwe afvalplaats. Niet alleen de campinggasten waren zeer tevreden over de oplossing van het afval, maar vooral ik zelf was over deze oplossing zeer tevreden. Ik was nu niet elke dag in de weer met het legen van containers, er was immers genoeg ruimte om het afval te storten voor een hele week, en dit dankzij de betonplaten van Constar. betonplaat-200x200x14-standaard-2-262x149-kopie

Bijna grote vakantie

Inmiddels is er al gretig gebruik gemaakt van de afvalplaats, en wordt het tijd om een vuilniswagen te bestellen. Zo snel als het vuil er neer werd gelegd, zo snel was het ook weer opgeruimd. Jammer dat ik niet eerder op deze afvalverzameling was gekomen, had me heel veel tijd en inspanning kunnen besparen. Maar nu was voor mij de taak om ook op een ander gedeelte van de camping een afvalverzameling te gaan maken. Vooral gezien de grote drukte die de komende vakantie met zich mee gaat brengen., zo hoeft niemand ver te lopen om zijn afval weg te kunnen gooien. Natuurlijk moet de afvalplaats niet te dicht bij de camping komen, om zo stankoverlast te voorkomen. Die morgen had ik bij Constar weer de nodige betonblokken en vloeren besteld, en je kan het al raden, diezelfde middag kwam er al een grote vrachtwagen met de nodige spullen het terrein oprijden. Nog sneller dan de eerste keer was de afvalverzameling al klaar voor gebruik. Ik kan me nu helemaal klaar maken voordat de grote aanloop van de vakantie gaat beginnen. Nog een paar kleine klusje die op mijn agenda staan om te doen, en het hoogseizoen  kan beginnen.  logo-1-kopie