Tips en Tricks van Arctic Secrets

Via de Game pc builder van Arctic Secrets wordt dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In onze game pc builder zijn alle onderdelen opgedeeld in categorieën waarin je je hardware componenten kunt kiezen. Van de voeding, moederbord tot de videokaart en de verlichting aan toe is alles zelf samen te stellen. Het systeem op Arcticsecrets.nl geeft aan welke componenten gecombineerd kunnen worden en welke producten het beste gekozen kunnen worden. Toch is het samenstellen van een game pc is niet voor iedereen weggelegd en enige technische kennis is wel vereist. Hieronder hebben wij een aantal handige tips en tricks op een rijtje gezet:

 

game-pc-kopenRuimte is een van de belangrijkste basisprincipes waar je rekening mee moet houden. Kies een behuizing waarvan je zeker weet dat alle componenten die je er graag in wilt erin passen. Houd ook rekening met eventuele uitbreidingen in de toekomst. Bekijk goed of er genoeg sloten zijn om componenten in te prikken. Niet alle behuizingen hebben de mogelijkheid om een optische drive zoals een Dvd-speler erin te plaatsen. Je kunt nooit genoeg sloten hebben. Wanneer je een systeem wilt die niet te veel herrie maakt is het belangrijk om te kiezen voor stille ventilatoren. Een Game Pc heeft minimaal 2 ventilatoren nodig, eentje om de koude lucht erin te trekken en eentje om de warme lucht eruit te blazen. Let hier goed op want sommige behuizingen hebben standaard maar 1 ventilator. Let er ook op dat je voldoende vermogen hebt om het systeem draaiende te krijgen. Het belangrijkste component welke de keuze van de voeding bepaalt, is de videokaart. Hoe krachtiger de videokaart hoe sterker de voeding moet zijn.

 

12109109_409697699225912_1223993052952134114_nWe hebben ons systeem zo ontwikkeld dat je nooit een samenstelling kunt maken die absoluut niet mogelijk is. Wanneer je keuzes maakt die niet mogelijk zijn geeft het systeem een melding met informatie over welke componenten niet te combineren zijn en biedt de game pc builder de meest voor de hand liggende alternatieven aan.