Tip: Computer reparatie Roosendaal.

Wat ben ik blij met de geweldige snelle service van Computer reparatie Roosendaal. Binnen een half uur was mijn computer weer gemaakt, en kon ik verder met het bekijken van mijn foto’s op de computer. Ik was net terug van vakantie waar ik het reuze naar mijn zin heb gehad. Behalve mooi weer en lekker eten heb ik ook genoeg van het land, Spanje,  gezien. Heb daar ontzettend veel foto’s gemaakt zodat ik thuis ook nog eens kon nagenieten van mijn vakantie. Maar halverwege het downloaden van de foto’s hield mijn computer ermee op. Kreeg deze met geen mogelijkheid meer aan de praat. Gelukkig had ik ooit het telefoonnummer van Computer reparatie Roosendaal opgeschreven. Snel hierheen gebeld en kon meteen langskomen. Hoewel ik totaal geen verstand van computers heb mocht ik met de reparatie meekijken. Moet zeggen dat dat erg interessant was. Onder het genot van een kopje koffie was de reparatie binnen een half uur klaar. Behalve de zeer snelle en goede service viel de prijs ook erg mee, kreeg zelf nog eens één jaar garantie op de originele onderdelen. Laptop_Reparatie_Bergen_op_Zoom

Mijn computer doet het weer geweldig goed.

Wat ben ik blij dat mijn computer weer helemaal in orde is. Moet er niet aan denken dat ik zonder een computer de dagen door moet komen. Mijn vakantie was al duur genoeg, dus geld voor een andere computer was er voorlopig niet. Ik heb inmiddels al mijn vakantie foto’s op de computer staan, zo kan ik dagelijks nog nagenieten van mijn geweldige vakantie in Spanje.  ictwaarborglogo