Probeer online eens een bakfiets te kopen

Een bakfiets kopen waar moet ik beginnen met zoeken? Mijn zoon krijgt een fiets van me, maar er zoveel verschillende soorten fietsen. Maar aangezien al zijn vrienden op een bakfiets fietsen zal ik voor mijn zoon ook maar een bakfiets kopen. Eerst ging ik naar de lokale fietsenmaker maar die had alleen omafietsen. En dat is iets wat hij absoluut niet wilde, dus gingen we verder zoeken. We kwamen op verschillende internetsites die ze verkochten, maar daar zat een te lange levertijd op. Hij was namelijk over 2 dagen al jarig, nu ben ik wel wat aan de late kant. Maar dat komt omdat ik het ook wel druk had op mijn werk. En dan kan het wel eens voorkomen dat je 2 dagen voor je zoon zijn verjaardag nog een bakfiets kopen moet. Maar vooruit, op zoek naar de bakfiets. Morgen is het ook weer zondag, en dan is er natuurlijk  niets open. Ik belde een goede vriend van me en hij vertelde me te gaan kijken in een dorpje een uur rijden vanaf mijn woonplaats. Ik vond het wel ver, maar ik moest een bakfiets kopen. Dus ik op pad gegaan, en na een goede ander halfuur inclusief file, kwam ik aan. Het was een soort bakfiets musea, vol met bakfietsen. Nou hier zat ik wel goed, ik liep naar de eigenaar van het bedrijf en vertelde hem ik kom een bakfiets kopen. Hij showde mij zijn goedkoopste, en die heb ik gelijk meegenomen zonder twijfel. Mijn zoontje was er blij mee, dus dan is het goed. Hij heeft taart op en is heel de dag gaan fietsen. Wat natuurlijk super leuk is voor een jongentje van 7 jaar oud.