Magento webshop, gemakkelijk en heel gebruiksvriendelijk

Tegenwoordig lijkt het wel dat iedereen bezig is met het bouwen van een eigen webshop, zo ben ik zelf ook bezig om een eigen webshop te bouwen. Maar om er zeker van te zijn heb ik eerst via Magento webshop een training gevolgd, om er zo zeker van te zijn dat ook ik een eigen webshop kan bouwen. Moet zeggen dat ik er beslist geen spijt van heb om deze training te volgen, moet zeggen dat me veel duidelijk is geworden. Zo heb ik eerst een domeinnaam gekocht en een account naam heb aangemaakt voordat ik aan de slag kon gaan met de Magento webshop. Inmiddels heb ik bijna al mijn producten die ik voor de verkoop aanbied al op mijn website gezet, het zijn mooie foto’s van oorbellen, die ik nu stuk voor stuk op de website heb gezet. Mensen die interesse hebben in mijn oorbellen kunnen op de betreffende foto klikken en zo komt de oorbel duidelijk in beeld met de nodige omschrijving erbij, en natuurlijk de prijs.  magento-to-magento-2-1-kopie

Zonder deze webshop veel minder verkoop

Ik kan duidelijk merken dat sinds ik de webshop online heb staan er heel veel mensen al gebruik hebben gemaakt van mijn website. Het is bijzonder makkelijk om online oorbellen te kunnen kopen, voordeel is dat je hiervoor niet de deur uit hoeft te gaan, en binnen een dag heeft de klant de oorbellen al in huis. Vandaag heb ik een nieuwe partij oorbellen gekregen, even een foto maken en dan kunnen ook deze oorbellen op mijn site worden geplaatst. contact-giwanni