Kijk eens op Environmentaldatacenters.com.

Hallo hier ben ik weer, vandaag ga ik het hebben over het ICT bedrijf van mijn broer. Mijn broer is ondernemer en ik ben vaak bij hem op de zaak. Hij heeft een erg leuk eigen bedrijf met veel leuke werknemers. Ik kan het goed met iedereen vinden en daar ben ik uiteraard erg blij mee. Ik heb ook vaak leuke tips voor mijn broer, zo vertelde hij me laatst dat zijn energierekeningen erg hoog zijn. Hij wilde hier iets aan gaan doen maar wist niet goed wat. Verder vindt hij het milieu ook erg belangrijk. Hij werkt met een datacenter dat erg slecht is voor het milieu. Daarom vertelde ik hem over: Environmentaldatacenters.com. Dit bedrijf heeft datacenters die een stuk beter zijn voor het milieu. Dit vond ik nou echt iets voor mijn broer want hij zou hier ook een hoop geld door besparen. Toen ik dit aan hem vertelde was hij meteen enthousiast, hij is meteen op de site gaan kijken en inmiddels maakt hij al gebruik van dit datacenter.

Mijn broer is er erg blij mee

Dankzij: Environmentaldatacenters.com bespaart mijn broer nu een hoop energie en hier is hij uiteraard erg tevreden over. Ik ben blij dat ik hem heb kunnen helpen met deze tip en ik hoop ook dat ik jullie nu help! Kijk anders zelf even op de website voor meer informatie!