Het is echt een uitkomst het hout digitaal te kunnen bestellen

Het is echt een uitkomst het hout digitaal te kunnen bestellen

images

Anders dan bij andere bouwmarkten kun je bij Pontmeyer het hout ook gewoon digitaal bestellen. Ze hebben een heel goede bezorgservice die het bij je thuis komt afleveren. Voor mij is dit echt ideaal nu ik aan het klussen ben en ik geen eigen vervoer heb. Al meerdere malen heb ik mensen moeten verzoeken mij te helpen maar op een gegeven moment is die flexibiliteit er bij anderen natuurlijk niet meer, is de koek op. Zelf vind ik het ook vervelend altijd maar van anderen afhankelijk te zijn en dus is het voor mij echt een uitkomst het hout digitaal te kunnen bestellen. Ik betaal er gewoon voor en ze komen het netjes bij mij afleveren, ik heb er verder geen omkijken meer naar. Dat maakt dat het echt werkt voor mij, zeker bij zoiets groots als een partij hout die ik moest bestellen. Je kunt je wel voorstellen als het dan fijn is dat ook alles direct in een keer afgeleverd kan worden bij je thuis. Ik kon gelijk beginnen met het leggen van de vloer en ben nu al heel aardig opgeschoten ook!