Goede automatten van Just Carpets

Zoek je naar automatten die precies in jouw auto passen, dan zou ik echt eens een kijkje nemen op de website van Just Carpets. Dit is een website die ik recentelijk heb ontdekt, feitelijk als gevolg van mijn onvrede over bestaande en bekende winkels in de stad en overigens ook op het web. Wat die ketens namelijk allemaal bieden is een keuze uit twee of drie verschillende soorten automatten. Je hebt maar zo’n beperkte keuze en dat zorgt ervoor dat de mat nooit helemaal precies past. Dat zorgt er op z’n beurt overigens weer voor dat de automatten niet goed aansluiten, en dat er bijvoorbeeld alsnog veel vuil onder komt en je er dus helemaal niets aan hebt. Ik heb eens in een auto gezeten waarbij onder het rijden mijn voet in de automat bleef zitten en ik niet goed bij het rempedaal kon. Uit paniek ben ik toen gaan remmen met de handrem, wat natuurlijk een gigantisch effect geeft. Sindsdien vind ik het echt van groot belang om alles aangesloten te hebben in mijn auto en geen speling te hebben in dit soort dingen want zoals je ziet kan het altijd tegen je gaan werken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het punt is onderschat en ik was dan ook ontevreden dat veel van de standaard winkels dit niet eens aanbieden. Gelukkig vond ik de gepersonaliseerde website van Just Carpets, waarop je per type en model auto de bijpassende automatten kon bestellen. Je betaalt niet eens zoveel meer overigens, want de matten zijn er heel goedkoop aan te schaffen en dat biedt ook z’n voordelen natuurlijk.