Mijn gietvloer koop ik bij Van Hollandse Bodem

Onlangs heb ik een eigen huis gekocht, maar de vloer wilde ik graag anders aangezien de huidige vloer er niet meer netjes uit zag. Ik ben inspiratie op gaan doen op internet en veel verschillende soorten vloeren tegengekomen. Tot ik een foto van een industrieel huis tegenkwam met een prachtige gietvloer erin. Ik was direct verliefd! Ik ben vervolgens op internet gaan zoeken naar alle informatie over gietvloeren en een goed bedrijf die deze gietvloer eventueel zou kunnen zetten. Ik wil natuurlijk wel waar voor mijn geld en er lang plezier van hebben. Toen kwam ik het bedrijf Van Hollandse Bodem tegen. Alleen hun website op het eerste gezicht gaf al een professionele indruk. Ik ben een aantal recensies gaan lezen en deze waren ook allemaal zeer positief over het bedrijf. Zo garanderen zij hoge kwaliteit aangezien zij alle werkzaamheden zelf uitvoeren en dat al meer dan 20 jaar lang. Om de droomvloer te kunnen leveren hebben ze wel een beeld nodig wat ze moeten maken en daarom zullen zij aandachtig luisteren naar uw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken uw verwachtingen en de mogelijkheden.

Ik ben er zeker over uit en bestel mijn droom gietvloer bij Van Hollandse Bodem.

 

Waarom kies ik voor een gietvloer van Van Hollandse Bodem?

  • Alle werkzaamheden worden zelf uitgevoerd om de hoogste kwaliteit te leveren.
  • Persoonlijk en eerlijk advies van verschillende experts.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van gietvloeren.
  • Inspiratie en advies kunt u opdoen in de showroom.