de haas

Deze loodgieter Tilburg levert vele verschillende diensten

loodgieter TilburgWat weten jullie allemaal van het onderwerp koeltechniek/airconditioning? Hier zal mijn artikel van vandaag dan ook over gaan. Vooral omdat we nu midden in de zomer zitten zullen jullie dit dan ook zeker gaan waarderen. Ik ken namelijk een bedrijf die op een vakkundige wijze airconditioning kan monteren (en repareren). Het maakt overigens niet uit of het nu gaat om woonhuizen, kantoren of fabrieken. In deze moderne samenleving is airconditioning niet meer weg te denken. Het is tegenwoordig dan ook geen luxe product meer, in vrijwel alle nieuwbouwwoningen is zo’n unit ingebouwd. Vooral in de slaapkamer is dit erg aangenaam. Dit is dan ook de reden waarom ik bekend ben met deze firma. Deze loodgieter Tilburg hadden dit voor de zomer bij mij gemonteerd.

De prijzen hier zijn zeer voordelig

Natuurlijk denken de meeste mensen dat het installeren van een airco unit behoorlijk duur is. Ik kan jullie verzekeren dat dit niet meer het geval is. Indien je dit met eigen ogen wil meemaken, moet je de website loodgieter-brabant.nl maar eens bezoeken. Deze monteurs verzorgen hier het gehele voor- en na traject. Deze kwaliteit zie je dan ook terug in de recensies over De Haas Loodgieter- en CV installaties. Zij krijgen de volgende beoordelingen:

  • Klantvriendelijkheid 90%
  • Uitgevoerde werkzaamheden 95%
  • Deskundigheid 95%
  • Prijs/ kwaliteit verhouding 80%
  • Totaal beoordeling 90%

loodgieter.nl

Zoals je ziet kan deze loodgieter Tilburg dus een betrouwbare partner worden voor jou in de toekomst. Indien ik een goede loodgieter nodig heb, zal ik dan ook zeker weer gebruik maken van hun diensten. En zoals ik al zei kunnen ook zakelijke klanten hier terecht. 

de haas