autoschade app

Bezoek de website van Autoschade Den Haag en kom er achter wat zij allemaal voor jou kunnen betekenen

Autoschade Den Haag

Zijn jullie al bekend met de firma Autoschade Den Haag? Zo niet, dan hebben jullie geluk. Ik deel deze naam omdat ik hier zelf laatst een positieve ervaring mee gehad heb. Hun hadden mij laatst namelijk geholpen bij autopech. Ik zal jullie overigens eerst meer vertellen over deze firma, omdat ik hun site dus al meerdere malen bezocht heb, kan ik er dan dus ook het een en ander over vertellen. 

Meer over deze firma

autoschade app

Naar mijn mening is het een kleine onderneming. Zelf zie ik hier dan ook voordelen in, vooral omdat dit de service vaak alleen maar ten goede komt. Dit kan ik zelf dan ook beamen, ik werd namelijk zeer goed geholpen. Ook zijn zij hier erg flexibel, ik werd namelijk zeer geholpen toen ik autopech. Toen ik langs de weg contact met hun opnam, kwamen zij na een half uur wachten al langs. Gelukkig kon ik toen ter plekke geholpen worden. Wel adviseerde zij mij langs hun te komen voor een uitgebreid onderzoek. Dit had ik uiteindelijk dan ook gedaan en dat had mij toen niet veel gekost. Ook hier was het personeel uiterst vriendelijk. Ik kreeg gelijk een kop koffie aangeboden en ik werd goed op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. Zij vertelde een van de monteurs mij dat zij regelmatig bijscholing volgen. Volgens hun wordt de auto dan op deze wijze altijd met de laatste technieken en volgens de fabrieksvoorwaarden hersteld.

auto spuiten

Autoschade Den Haag is naar mijn mening dan ook echt een aanrader. Wat zij allemaal voor jou kunnen doen is perfect. Zeker een naam om te onthouden dus.